Blogg

Förbundets medlem och certifierade mentala tränaren Rolli Snellman berättar om hur han tillsammans med sin syster Cilla kom på och förverkligade en idé på bara några dagar; Elevpodden, som blev en succé.

För första gången i historien har vi nu möjligheten till en certifiering på svenska i Finland. Under slutet av året 2018 kommer de första svenskspråkiga mentala tränarna att göra ett yrkesprov på sitt kunnande. Det är en stor grej att vi får visa vad vi kan. Själva yrkesprovet (certifieringen) består av ett klientsamtal där vi som mentala tränare...

Igår kväll samlades några förbundsaktiva på Norrvalla i Vörå för att dra ihop det gågna verksamhetsåret och för att sparka igång ett nytt. Årsmötet som hölls var förbundets andra. På mötet hade vi även ett par medlemmar med via Skype och Elisabeth såg till att blodsockret hölls stabilt, dvs. försedde oss med läckerheter.

Sista lördagen i november samlades Förbundets medlemmar för en mentalträff i Helsingfors. Under dagens lopp hann vi diskutera aktuella saker inom förbundet men också tänja vårt tänkande med Reidar Wasenius ledning.