Työyhteisö ja urheiluvalmennuspäivä Hämeenlinnassa 19.1

02.02.2019

Lauantaina 19.1 järjestettiin Suomen mentaalivalmentajien yhteinen tapahtuma Hämeenlinnassa. Tapahtuma oli ensimmäinen yhteistyötapahtuma suomen- ja ruotsinkielisten mentaalivalmentajien välillä. 

Saimme päivän aikana työstää itsetuntemustamme ja hioa vuorovaikutustaitoja. Taidot tulevat tarpeeseen mentaalivalmentajan arjessa, oli sitten kohderyhmä mikä tahansa. Paikalla oli mentaalivalmentajia eri puolelta Suomea. Päivän luoennoitsijoina toimivat Anne Talvitie ja Jouko Mikkola.

Jouko Mikkola aloitti päivän avaamalla meille itsetuntemuksen ja vuorovaiktuksen aihepiirit neurotieteiden avulla. Selvittämällä ihmiselle ominaiset luonteenpiirteet ja synnynnäiset vahvuudet pystymme paremmin ymmärtämään itsemme lisäksi myös valmennettavaa. Näin saamme avun kohdistettua sinne minne se kuuluukin. 

Anne Talvitien workshopin aikana sai mm. kokeilla persoonallisuustestiä Enneagrammi-korttien avulla. Lisäksi Anne avasi meillle uusia näkökulmia päämäärien saavuttamiseksi. Vaikka sisältö sinäänsä voi olla valmentajille tuttua on aina hyvä saada kertausta ja uusia näkökulmia omaan valmentamiseen.

Tästä pääset lukemaan toisen blogikirjoituksen valmennuspäivästä.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Suomen Mentaalvalmentajien Liitto ja Suomen Hypnooosiliitto. Olemme hyvin iloisia ja kiitollisia tästä yhteistyöstä. Yhteistyön voimin pystymme järjestämään yhteisiä jatkokoulutuspäivä molempien liittojen mentaalivalmentajille.