BISNES MENESTYKSEEN MIELEN TAIDOIN

KOULUTUSPÄIVÄ MAANANTAINA 7.11. KLO 18:00

BISNES MENESTYKSEEN MIELEN TAIDOIN -koulutuksessa luennoivat mentaalivalmentajat Hanna Häppölä ja Sanna-Maria Rantanen. Parituntinen kaikille kiinnostuneille avoin etäkoulutus on suomenkielinen ja Mental Trainers Finland -jäsenille maksuton, muille hinta 20€. Facebook-eventistä löydät lisätiedot ja voit kutsua teemasta kiinnostuneet mukaan!

lmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@mentaltrainersfinland.fi sunnuntaihin 6.11. mennessä. Vahvista ilmoittautuessasi oletko Suomen mentaalivalmentajien liiton jäsen vai et. Saat vastausviesteissä etäluennon linkin sekä mikäli et ole liiton jäsen, myös laskun.

PUHUJAT: Mentaalivalmentajat Hanna Häppölä ja Sanna-Maria Rantanen

HANNA HÄPPÖLÄ

Hannalla on pitkä kokemus erikokoisissa organisaatioissa muutosvalmentamisen, asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, jotka johdattivat hänet opiskelemaan mentaali- ja vuorovaikutusvalmentajaksi. Näitä taitoja hän on soveltanut vuosien varrella omissa yrityksissään työnantajana sekä niin yritysten kuin yksilöiden valmentajana. Valmentajana Hanna näkee erilaisissa tilanteissa enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä, ja hänen valmennustapansa on innostava ja käytännönläheinen.Erityisesti Hannan vahvuuksia ovat tiimien valmentaminen sekä ihmisten auttaminen näkemään ja ymmärtämään omat vahvuutensa niin yksilöinä kuin osana tiimiä ja työyhteisöä. Hannan lähtöajatus BISNES MENESTYKSEEN MIELEN TAIDOIN -koulutuspäivässä on, että vain hyvinvoiva ihminen voi olla tuottava. Luennon teema, myötäinto yhteistyön voimavarana, pohjaa hänen artikkeliinsa syksyllä ilmestyvässä WORK GOES HAPPY - TYÖELÄMÄN VOIMAVARAT -kirjassa.

SANNA-MARIA RANTANEN

Tuplayrittäjä Sanna-Maria on paitsi mentaalivalmentaja, Henkinen valmentaja®, LCF Life Coach® ja NLP Master Practitioner®, myös mm. elokuvien, median ja liiketoiminnan saralla kouluttautunut. Hän on tehnyt yli parinkymmenen vuoden uran elokuva-alalla eri tehtävissä, ensisijaisesti tiedotuksen ja PR:n parissa. Sanna-Maria buustaa bisneksiä ja projekteja toisaalta PR-toimin, toisaalta yritysten vastuuhenkilöitä mielen voimaan valmentaen.Sanna-Marian executive-valmennusohjelma BALANCE BOOST FOR BOSSES AND BUSINESSESS tarjoaa mielenvalmennuksen keinoin yrittäjien ja esihenkilöiden elämään uudet eväät, jotka johtavat tasapainon kautta huipulle. Useita yllättäviäkin näkökulmia hyödyntävän valmennusohjelman ytimessä ovat ajatukset siitä, että johtaja ja yrittäjä ovat yhtä kuin yritys, kummankin hyvinvointi on osa samaa kokonaisuutta ja molempien hyvinvoinnin parantamiseen voi soveltaa yhtäläisiä keinoja. Sanna-Marian luento-osuus BISNES MENESTYKSEEN MIELEN TAIDOIN -koulutuspäivässä ammentaa näistä samoista teemoista.